dimecres, 27 d’octubre del 2010

Lluç empebrat (al microones)

ingredients:

1 ceba mitjana-gran / 2 dents d'all / 3 pebrots del piquillo / 175gr de tomàquet fregit / sal / oli / 4 talls de lluç sense espines congelat / vi blanc / julivert

preparació:

Tallem la ceba al gust de cada u, trinxem també les dues dents d'all i fem a tires els tres pebrots del piquillo, i ho afegim a un recipient apte per a microones i amb tapa. Hi posem sal i oli. Ho remenem tot bé, i ho posem a màxima potència al microones, 5 minuts.

Destapem uns segons i afegim el tomàquet fregit rementant-ho tot bé. Afegim una espurna de sal i coloquem els 4 talls de lluç congelats ben coberts per la salsa i les verdures. Tapem i ho posem al microones 14 minuts a màxima potència.

Als 5 minuts ho podem treure i moure per si lo del centre costa més de coure i si volem hi podem afegir unes gotes de vi blanc.

Un cop acabat el temps de cocció, ho deixem reposar tot tapat uns 5 minuts i hi espolvoregem julivert picat i ja està llest per servir!

* Com més hores quedi resposat aquest plat, més gust tindrà! Així que es pot fer un dia per l'altre i quant es vagi a menjar escalfar-lo 5 minuts més!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada