dimecres, 20 de febrer del 2013

flam de pinya de LaElo ("Los 5 minutos de Ro")

ingredients:

un pot de pinya gran natural / dos sobres de preparat de gelatina de llimona / un bric de nata de cuinar sense lactosa (kaiku) / carmel

preparació:

Posem en un caçó el suc de la pinya i quan està calent hi disolem els dos sobres de gelatina de llimona.
Quan ho tenim ben disolt ho afegim a un bol, amb les rodanxes de pinya tallades a daus i la nata líquida.
Ho passem tot per la batedora fins a obtenir la textura desitjada (tenint en compte que la pinya pot sortir una mica "filosa"...)
Preparem un motlle amb la base de carmel, i hi aboquem tota la barreja.

Ho deixem reposar mínim 2 hores a la nevera, desmotllem i llestos!

Es pot decorar amb el que es vulgui, fruites (maduixes, plàtans, kiwis...), amb trufes o xocolates...
És ràpid, refrescant i molt bo.

1 comentari: