divendres, 1 de gener del 2016

Canapès de cap d'any

Amb pasta de full i investigant per les xarxes i tirant de cosetes que ja he fet alguna vegada, he preparat els canapès saladets de la festa de cap d'any.
Vaig començar fent-me un croquis per organitzar-me amb els ingredients, que després sobre la marxa he modificat una mica:

El primer començant per dalt a l'esquerra és de tonyina, pebrot i anxova.
El segon de paté a les fines herbes amb melmelada de poma i sèsam.
El tercer un croisant de pernil salat i formatge brie amb sèsam.
El quart una ullereta de sobrassada i formatge curat.
El sis, un saladet de frankfurt amb mayonesa amb ceba i all de Heinz, ketxup i mostassa de Dijon.
El set un enrolladet de pernil dolç amb formatge tendre de vaca.
El vuit, un saladet 3 formatges, gorgonzola, emmental i curat.
El nou i últim un saladet d'espinacs a la catalana (amb cansalada, panses i pinyons).

FELIÇ 2016!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada