diumenge, 15 de setembre del 2013

rissotto de ceps



ingredients:

2 cebes dolces / 1/2kg d'arròs bomba del Delta / mitja ampolla de vi blanc / caldo de verdures / ceps / formatge parmesà

preparació:


Posem a una paella ceba a sofregir, ho farem a foc lent per aconseguir que caramelitzi.
Mentres, anirem tallant els ceps ben fins a mode de carpaccio, i els posarem a una pella a sofregir, però molt poc i a foc molt lent.
També posarem el caldo de verdures a escalfar per tenir-ho tot a punt.

Un cop la ceba hagi caramelitzat, hi afegim l'arròs i el remenem bé perquè selli.
Tot seguit hi afegim el vi blanc i remenem bé fins que se l'hagi begut tot.
Aleshores hi afegim caldo a poc a poc i anar removent fins que se'l begui... I així fins que l'arrós sigui gairebé cuit.

És hora de posar-hi els ceps, remenar bé, i afegir el formatge parmesà fins que quedi al gust!

És una recepta boníssima!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada