ingredients:
un paquet de 16 masses per empanadilles "La Cocinera" de mida gran / 1 pebrot vermell escalivat / 1 esbergínia escalivada / 2 llaunes de tonyina a l'oli d'oliva / olives desossades / 2-3 ous
preparació:
Primer de tot es posen els ous a bullir.
Mentrestant, anem tallant a trossos petits el pebrot, l'esbergínia i les olives. Tot seguit hi afegim la tonyina, enretirant abans l'excès d'oli d'oliva.
Quan han passat 12 minuts de l'ebullició dels ous els retirem, es refresquem amb aigua freda, els pelem i els trossegem amb la resta d'ingredients.
Ho remenem tot ben remenat.
Posem a pre-escalfar el forn a uns 180º.
Estenem les masses per sobre el marbre i equitativament repartim tot el relleno.
Dobleguem per la meitat les masses i un cop ajuntades com una mitja lluna, amb les puntes d'una forquilla tanquem i fem les marques tant típiques de les empanadilles.
Un cop tot llest, posem un paper per forn a la safata, col·loquem les empanadilles i les coem amb el ventilador fins que les veiem doradetes.
I ja està!! Boníssim, nutritiu i lleugeret! I substituïm el fregir!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada