ingredients:
preparació:
preparació:
125gr de sucre / 3 ous / mig sobret de llevat / 125gr de xocolata negra fondant / 125gr de mantega / 80gr de farina / 3 cullerades soperes de llet / motlle de silicona
Fondre al microones la mantega i la xocolata. Barrejar-ho bé. Mesclar la resta d'ingredients en un bol gran. Afegir la mantega i la xocolata i barrejar-ho bé amb la batedora elèctrica.
La massa ha de quedar ni molt líquida ni molt espessa, però més aviat líquida. Si la trobes molt espessa, afegeix una mica de llet.
Avocar-ho al motlle de silicona i posar-ho al microones 5 minuts a màxima temperatura. Un cop passats aquests cinc minuts, deixar-ho reposar 5 minuts més a dins del microones.
Treure del motlle i deixar refredar.
La massa ha de quedar ni molt líquida ni molt espessa, però més aviat líquida. Si la trobes molt espessa, afegeix una mica de llet.
Avocar-ho al motlle de silicona i posar-ho al microones 5 minuts a màxima temperatura. Un cop passats aquests cinc minuts, deixar-ho reposar 5 minuts més a dins del microones.
Treure del motlle i deixar refredar.
Voilà! així de fàcil.
Martina Tarabal
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada