ingradients ( per a dues persones):
1kg de popets / 1/2kg de patates / 1 ceba / 2 tomàquets / 1 all / 1 got de vi blanc / 1 pastilla d'avecrem de peix / oli
preparació:
En una paella es posa oli abundant i s'hi posen els popets. Es deixen fent la xup-xup fins que es beguin tota l'aigua (uns 30-45 minuts).
En una altre paella es fregeixen les patates a daus i es reserven.
S'agafa una mica de l'oli de fregir les patates i es fa el sofregit. Primer s'afegeix la ceba. Quant aquesta està ben daurada s'hi afegeix un all i el tomàquet triturat i després un rajolí de vi, i es cou un 30 minuts a foc lent.
Quant els popets són ben cuits, se'ls hi afegeix el sofregit, es remena bé i en acabat hi posem les patates fregides, fem que s'empapin bé i ja està!
És un plat boníssim!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada