per fer la massa de sempre:
ingredients:
1kg de farina d'ametlles / 600gr de sucre / 2 patates bollides amb pell / ratlladura d'una llimona gran
preparació:
S'aixafen les patates bollides i es remenen bé amb el sucre.
S'hi incoropora la farina d'ametlles i la ratlladura de llimona i ho remenem tot bé.
Es deixa reposar la massa a la nevera unes 6 hores.
I ja es pot procedir a fer-los dels gustos que vulguis!!
panellets de pinyons:
Amb la massa, fas boletes, hi enganxes pinyons i finalment els pintes amb clara d'ou.
Es posen al forn a 220ºC i amb el ventilador, fins que es vegin doradets!
panellets de cafè:
Agafes la massa i hi afegeixes cafe soluble a gust de consumidor. Fas boletes una mica ovalades, i amb una cullera fas la forma de granet de cafè. Finalment, els pintes amb rovell d'ou.
Es posen al forn a 220ºC i amb el ventilador, fins que es vegin doradets!
panellets de codony:
Agafes la massa i fas un rectangle força llarg. Al mig hi poses tires quadrades de codony i l'embolcalles amb la massa. Un cop tot cobert, talles a esbiaix els panellets amb 2cm de grossor. Finalment, els pintes amb rovell d'ou.
Es posen al forn a 220ºC i amb el ventilador, fins que es vegin doradets!
Isa, fes el favor d'enviar-me un paquet de panellets!!!! No saps com els trobo a faltar! Un petonet
ResponEliminajejejeje
ResponEliminatu envia'm un correu amb la teva direcció postal i no sé si seran panellets, però alguna cosa t'enviaré!
MUA!