dissabte, 30 d’octubre del 2010

panellets

per fer la massa de sempre:
ingredients:


1kg de farina d'ametlles / 600gr de sucre / 2 patates bollides amb pell / ratlladura d'una llimona gran

preparació:


S'aixafen les patates bollides i es remenen bé amb el sucre.
S'hi incoropora la farina d'ametlles i la ratlladura de llimona i ho remenem tot bé.
Es deixa reposar la massa a la nevera unes 6 hores.

I ja es pot procedir a fer-los dels gustos que vulguis!!


panellets de pinyons:


Amb la massa, fas boletes, hi enganxes pinyons i finalment els pintes amb clara d'ou.
Es posen al forn a 220ºC i amb el ventilador, fins que es vegin doradets!

panellets de cafè:


Agafes la massa i hi afegeixes cafe soluble a gust de consumidor. Fas boletes una mica ovalades, i amb una cullera fas la forma de granet de cafè. Finalment, els pintes amb rovell d'ou.
Es posen al forn a 220ºC i amb el ventilador, fins que es vegin doradets!

panellets de codony:


Agafes la massa i fas un rectangle força llarg. Al mig hi poses tires quadrades de codony i l'embolcalles amb la massa. Un cop tot cobert, talles a esbiaix els panellets amb 2cm de grossor. Finalment, els pintes amb rovell d'ou.
Es posen al forn a 220ºC i amb el ventilador, fins que es vegin doradets!

2 comentaris:

  1. Isa, fes el favor d'enviar-me un paquet de panellets!!!! No saps com els trobo a faltar! Un petonet

    ResponElimina
  2. jejejeje

    tu envia'm un correu amb la teva direcció postal i no sé si seran panellets, però alguna cosa t'enviaré!

    MUA!

    ResponElimina