dimecres, 13 d’abril de 2011

cupcakes !!!

cupcakes de vainilla
ingredients:


1/2 cup (113gr) de mantega / 1/2 cup (130gr) de sucre / 3 ous / 1 1/2 cup (195gr) de farina de rebosteria / 1 1/2 culleradeta de llevadura Royal / 1/4 de culleradeta de sal / 1 culleradeta d'essència de vainilla / 60ml de llet

preparació:


Preescalfar el forn a 180ºC.
Col·locar les càpsules de paper als motlles de silicona.
A un bol hi posem la farina tamisada, la llevadura Royal i la sal.
Batem la mantega amb el sucre uns 3 minuts amb la "varilla elèctrica".
Incorporem els ous d'un en un.
Incorporem la llet i la barreja de farina en tres tongades, perquè vagi adderint-se tot suaument.

Col·loquem amb una màniga pastissera la barreja als motlles (2/3 de càpsula plena) i enfornem uns 20-25 minuts a 180ºC amb el ventilador.


cupcakes de xocolata
ingredients:

2 cup (250gr) de farina de rebosteria / 1 cup (227gr) de mantega / 4 ous / 1 cup (250gr) de sucre / 1 cup (200gr) de sucre morè / 160gr de xocolata amarg / 1 culleradeta de bicarbonat sòdic / 1 cup (237ml) de llet / 1 culleradeta d'essència de vainilla

preparació:

Preescalfar el forn a 180ºC.
Col·locar les càpsules de paper als motlles de silicona.
Fondre la xocolata al bany maria.
A un bol hi posem la farina tamisada i el bicarbonat.
Batem la mantega amb el sucre uns 3 minuts amb la "varilla elèctrica".
Incorporem els ous d'un en un.
Incorporem la xocolata desfeta.
Incorporem la llet i la barreja de farina en tres tongades, perquè vagi adderint-se tot suaument.

Col·loquem amb una màniga pastissera la barreja als motlles (2/3 de càpsula plena) i enfornem uns 20-25 minuts a 180ºC amb el ventilador.


crema vienesa de xocolata

ingredients:

200gr de xocolata amarg / 200gr de mantega / 300gr de sucre glace

preparació:

Fondre la xocolata al bany maria.
Batre la mantega i el sucre amb la "varilla elèctrica".
Afegir-hi la xocolata desfeta.

Ja ho tenim a punt per decorar els nostres cupcakes amb una mànega pastissera.



buttercream frosting

ingredients:

1/2 cup (113gr) de mantega a temperatura ambient / 2 cups (230gr) de sucre glace / 1 culleradeta d'essència de vainilla / 2 cullerades de llet o nata

preparació:

Batre la mantega fins que quedi cremosa
Afegim l'essència de vainilla
Baixem la velocitat de la batedora i incorporem el sucre glace
Incorporem les cullerades de llet
Batem a velocitat màxima fins que tingui la consistència desitjada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada