ingredients:
14 motlles de silicona per muffins / 250gr de plàtans / 2 cullerades de suc de llimona / 250gr de farina / 2 cullerades de llevadura en pols / 1/2 cullerada de bicarbonat sòdic / 1 ou / un sobre de sucre de vainilla / 125gr de sucre / 50ml d'oli d'oliva / un yogur amb canya de sucre (LIDL)
preparació:
Es posa a escalfar el forn a 180ºC.
Es pelen els plàtans i es tallen a daus. Per sobre se'ls hi tira el suc de llimona. A part, mescla la farina amb llevadura i bicarbonat.
Bats els ous i incorpores el sucre, l'oli, el yogur i els daus de poma. Després ho incorpores tot a la mescla de la farina.
Distribueixes la massa als motlles i allises la superfície.
Cous els muffins a temperatura mitjana del teu forn uns 30 minuts (jo poso el forn per sota, i els últims 4-5 minuts gratino, així em pugen millor).
Quan estiguin llestos es deixen reposar 5 minuts, es desmotllen i es deixen refredar!
I estan encara més bons que els de poma!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada