dilluns, 8 de febrer del 2010

Muffins de poma i llimona

ingredients:

14 motlles de silicona per muffins / 250gr de pomes / 2 cullerades de suc de llimona / 250gr de farina / 2 cullerades de llevadura en pols / 1/2 cullerada de bicarbonat sòdic / 1 ou / 125gr de sucre / 80ml d'oli d'oliva / 250gr de yogur natural

preparació:

Es posa a escalfar el forn a 180ºC.


Es netegen les pomes, es pelen, se'ls hi treu el cor i es tallen a daus. Per sobre se'ls hi tira el suc de llimona. A part, mescla la farina amb llevadura i bicarbonat.

Bats els ous i incorpores el sucre, l'oli, el yogur i els daus de poma. Després ho incorpores tot a la mescla de la farina.

Distribueixes la massa als motlles i allises la superfície.

Cous els muffins a temperatura mitjana del teu forn uns 30 minuts (jo poso el forn per sota, i els últims 4-5 minuts gratino, així em pugen millor).
Quan estiguin llestos es deixen reposar 5 minuts, es desmotllen i es deixen refredar!

I estan per xupar-se els dits!

2 comentaris: