250gr de farina de reposteria / 250gr de sucre / 1 iogurt / 1 mida de iogurt d'oli d'oliva / llevadura / 4 ous / ratlladura d'una llimona
Posem el sucre, els ous i l'oli a batre (amb la batedora de varilles millor).
Hi afegim la ratlladura de llimona i seguim remenant.
Incorporem la farina i la llevadura i acabem ho acabem de batre bé i ho aboquem al motlle de silicona.
Amb el forn prèviament escalfat a 180ºC, ho posem durant 20 minuts amb el ventilador.
I avui l'he decorat a l'estil Pekin-Pokon :D
BONÍSSIMA i MOLT ESPONJOSA!
Hi afegim la ratlladura de llimona i seguim remenant.
Incorporem la farina i la llevadura i acabem ho acabem de batre bé i ho aboquem al motlle de silicona.
Amb el forn prèviament escalfat a 180ºC, ho posem durant 20 minuts amb el ventilador.
I avui l'he decorat a l'estil Pekin-Pokon :D
BONÍSSIMA i MOLT ESPONJOSA!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada