dissabte, 28 d’abril del 2012

tall rodó de la Rosa de Núria

ingredients pel tall rodó:
(de 4 a 6 persones)

1/2kg de carn picada de pollastre / 1/2kg de carn picada de vedella / 1/2kg de carn picada de porc / pernil dolç o bacon picat / 1 llauna de paté / formatge ratllat / 2 ous / pa ratllat d'all i julivert / sal / pebre / pinyons/ vi negre / mantega

preparació:

Posem en un vol gran i obert les tres carns picades, quan estan ben barrejades, hi afegim la resta d'ingredients menys la mantega. Buscarem una consistència com la de les pilotes del caldo.
Un cop tenim la massa ben barrejada, farem 2 pilotes allargades i les passarem per mantega per sellar-les.

Les posarem en un vol apte per microones, 10 minuts. Les treurem, els hi donarem la volta, i 10 minuts més.

Un cop s'ha refredat, es talla al gruix desitjat i es posa a dins una paella gran a fer xup-xup amb la salsa que ho cobreixi tot.

ingredients per la salsa:

ametlla picada torrada / sofregit de ceba i tomàquet / 1 got de llet

preparació:

Fem un sofregit de ceba i tomàquet, hi afegim l'ametlla torrada i finalment la llet. I ho posem a fer xup-xup durant 5 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada