ingredients:
1/2l de suc de taronja / la pell d'una taronja / 120gr de sucre / 1 ou / una cullerada sopera ben plena de farina de blat de moro
preparació:
Posem a escalfar el suc de les taronges a una cassola, amb el sucre i la pell d'una d'elles.
Mentrestant batem l'ou i hi anem afegint la farina tamisada, barrejant bé amb compte de que no ens quedin grumolls.
Quan el suc arrenqui el bull, en traiem la pell i hi afegim la massa d'ou i farina i ho anem batent fins que torni a bullir.
A continuació col·loquem la crema en copes i deixem que es refredi.
Un cop a temperatura ambient, ho posem a la nevera, ja que és bo prendre-ho ben fresc.
Mentrestant batem l'ou i hi anem afegint la farina tamisada, barrejant bé amb compte de que no ens quedin grumolls.
Quan el suc arrenqui el bull, en traiem la pell i hi afegim la massa d'ou i farina i ho anem batent fins que torni a bullir.
A continuació col·loquem la crema en copes i deixem que es refredi.
Un cop a temperatura ambient, ho posem a la nevera, ja que és bo prendre-ho ben fresc.
Ah! Per decorar hi podem posar xocolata... nous... Bons postres!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada